Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksiin.

0
0
Subtotal: 0,00 
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Wennberg Lashecco Premium ripsiliima (5 ml)

Erittäin tarkka liima niin aloittelijalle kuin kokeneemmalle ripsitaiteilijalle. Wennberg Lashecco-liimassa on valittavissasi peräti neljä eri nopeutta, jotta voit valita omaan käsialaasi, tekniikkaasi ja ympäröiviin olosuhteisiin juuri sopivan liiman.

Nopealle tekijälle ja talviolosuhteisiin suosittelemme nopeampaa liimaa, hitaammalle tekijälle ja kosteisiin kesäolosuhteisiin suosittelemme hitaampaa liimaa. Testaamalla löydät parhaiten itsellesi sopivan nopeuden!

Poista

[VIUHKA] ® -ripsille huolellisesti testattu etyylisyanoakrylaattiliima. Erittäin vaativissa olosuhteissa testattu kesän ja kosteamman ilman liima. Kovettuu ilmassa olevien kosteusmolekyylien avulla aktivoituessaan. Painamistekniikkaan täydellinen liima. Hitaampi, erittäin ohutviskositeettinen ja liiman voi käyttää huoletta oikein säilytettynä viimeiseen pisaraan asti.

Liiman parhaan mahdollisen toimivuuden takaamiseksi muista ostaa liiman kaveriksi alusta – suosittelemme käyttämään liiman kanssa monikäyttöistä silikonialustaa. Aseta silikonialustalle teippiä ja tiputa liimatippa teipin päälle. Ripsienlaiton lopuksi irrota teippi varovasti alustasta ja laita se kannelliseen roskakoriin.

Autamme aina mielellämme liimoihimme liittyvissä kysymyksissä. Kysymykset osoitteesee asiakakaspalvelu@wennberg.fi

Lashecco toimii parhaiten 30 – 40 % kosteudessa.

Valmistusmaa: Korea
Etyylisyanoakrylaatti