Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksiin.

0
0
Subtotal: 0,00 
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

[VIUHKA] ® Lash & Brow Boost Setting kiinnitysaine (2)

[VIUHKA] ® Lash ja Brow Boost -ripsien ja kulmien kiinnitysaine, joka on ripsiammattilaisten tarkasti suunnittelema palvelutuote.

 

Varastoon tulossa täydennystä lähiviikkoina! Jos haluat saapumisilmoituksen, kun tuotetta on saatavilla, laita viesti: asiakaspalvelu@wennberg.fi

Varasto loppu

[VIUHKA] ® Lash ja Brow Boost -ripsien ja kulmien kiinnitysaine, joka on ripsiammattilaisten tarkasti suunnittelema palvelutuote. Kiinnitysaine käytetään järjestyksessä toisena heti taivutusaineen jälkeen.

Turvallisuus, laatu sekä palveluntuottajan kate huomioiden tuote on suunniteltu helpottamaan ammattilaisen työtä ja nopeuttamaan palvelun kestoa. Tuotteen vaikutusajat ovat erittäin nopeat, jolloin palvelun kate nousee hitaampiin vastaaviin verrattuna.

Asiakastyytyväisyys on tämän tuotteen kanssa taattu, ripset ja kulmat taipuvat helposti ja tulos pysyy kauniina jopa 6 viikkoa.

Erittäin pehmeiden ja joustavien silikonimuottien asennus ja poisto on helppoa. Suosittelemme taivutusaineiden kanssa käyttämään [VIUHKA] ® Lash Adhesivea ja Lash & Brow Boost- Nourishing hoitoainetta.

 

VAIKUTUSAJAT:

  • Erittäin hennot ripset/kulmat: 2 minuuttia
  • Normaalit, joustavat ripset/kulmat: 3-4 minuuttia
  • Paksut, joustavat ripset/kulmat: 4-6 minuuttia
  • Jäykät, jouhimaiset ripset/kulmat: 6-8minuuttia

Tuote on tutkittu Suomessa turvalliseksi ja se täyttää kaikki EU:n vaatimat standardit.