Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksiin.

0
0
Subtotal: 0,00 
Ostoskorissa ei ole tuotteita.
Ale!

Magneettiripset (Megavolume)

Wennberg magneettiripset ovat laadukkaat ja alusta loppuun käsintehdyt irtoripset, joilla sinun on helppo tehdä lisämyyntiä hoitolassasi. Magneettiripset sopivat myös ripsienpidennysten kanssa käytettäväksi, sillä niiden asennukseen ei tarvita liimaa joka voisi vahingoittaa pidennyksiä.

Megavolume on näyttävä koko silmän magneettiripsimalli.

Varasto loppu

Wennberg magneettiripset ovat hienointa korealaista silkkikuitua, joka kestää käyttöä. Ripsien magneetit ovat huomaamattomat ja erittäin vahvat, joten ripset pysyvät hyvin paikoillaan. Kuidut on kiinnitetty ripsilankaan käsityönä sitomalla ja pysyvät siten vahvasti kiinni langassa. Oikein huollettuna ripsillä on jopa 100 käyttökertaa.

Muista ostaa myös magneettiripsien varapalat!

 

Opasta asiakastasi magneettiripsien oikeaoppiseen käyttöön:

1. Ripsien esikäsittely: Ota ripsiviuhka irti magneettisesta säilytysrasiasta ja ota varovasti kiinni molemmista ripsiviuhkan päistä. Taivuta ripsinauha tiukalle kaarelle, ja ”veivaa” ripsinauhan molempia päitä ylösalas vastakkaisiin suuntiin niin, että nauha kaareutuu koko nauhan mitalta. Nauha löystyy ja se muotoutuu silmään oikein.

2. Levitä omiin ripsiisi ripsiväriä (paitsi jos sinulla on ripsienpidennykset – pidennysten kanssa EI käytetä ripsiväriä). Paina nauha oikeaan kohtaan ripsissäsi – tämä onnistuu niin, että kohdistat ripsinauhan ulkonurkan ripsirajasi ulkonurkkaa vasten.

3. Kiinnitys: Kiinnitä ripset ensin joko keskimmäisellä tai ulkonurkan magneetilla kiinni. Pidä toisella kädellä hellästi kiinni ripsinauhasta, jotta se pysyy paikallaan kiinni silmäluomessa (ripsinauhan ja luomen väliin ei saa jäädä rakoa). Ota magneettinen vastakappale ja vie se kohti kiinnityskappaletta (eli ripsinauhassa olevaa magneettia). Magneetti viedään ensin lähelle alaluomea, ja kun magneetti on oikeassa kohdassa, nostetaan sitä ylös kohti vastakappaletta (tämä estää sen, että ripsinauha ei tartu vastakappaleeseen ennen aikojaan, jolloin se lähtee irti luomesta). Mitä lähemmäs silmää saat alakappaleen vietyä, sitä varmimmin saat magneetit tarttumaan toisiinsa niin, ettei luomen ja nauhan väliin jää rakoa.

4. Muista, että ripsinauhan ja luomen väliin ei saa jäädä rakoa. Voit myös toisen käden sormella nostaa luomea, jotta näet kiinnityskohdan paremmin. Muista nostaa leukaa, jotta näet magneetit paremmin ja jotta ripsinauha ei tipu.

5. Kiinnitä loput magneetit samalla lailla. Auta sormella tai pinseteillä vielä saamaan nauha oikeaan kohtaan.

6. Nauti kauniista ja kestävistä ripsistäsi! Muista poistaa ripset yöksi.

7. Ripset poistetaan silmistä ottamalla peukalon ja etusormen väliin magneettiliitos ja liu’uttamalla peukalolla alakappale varovasti irti.

8. Ripset pysyvät pidempään hyvänä kun muistat pestä ne säännöllisesti. Pese ripset ainoastaan ripsipidennyksille tarkoitetulla puhdistusaineella. Laita astiaan lämmintä vettä ja hieman puhdistusainetta. Pyörittele ripsiä sormella varovasti puhdistusaine-vesiliuoksessa. Huuhtele ripset toisessa astiassa pelkällä vedellä. Aseta ripset kuivumaan suoraan aseteltuna pyyheliinan tai talouspaperin päälle. Harjaa tarvittaessa ripsiharjalla kuivana ennen uutta käyttöä.

9. Oikein huollettuna ripsesi pysyvät kauniina jopa yli 100 käyttökertaa!